Om brug af appen i EU, Storbritannien, Brasilien og Vietnam eller af indbyggere i Californien

De versioner af appen, som Kaspersky og vores partnere distribuerer i Den Europæiske Union, Storbritannien, Brasilien, Vietnam (samt de versioner, der er beregnet til at blive brugt af beboere i Californien) opfylder kravene i reglerne for indsamling og behandling af personlige data, der er etableret i disse regioner.

Når du accepterer slutbrugerlicensaftalen og fortrolighedspolitikken, bekræfter du, at du har den krævede alder for at installere Kaspersky-appen i EU, Storbritannien, Brasilien, Vietnam, eller den amerikanske delstat Californien. Når Kaspersky-appen er installeret, vil du blive tilbudt at læse og acceptere de vilkår og betingelser, der kræves for den første opsætning og brug af Kaspersky-appen.

Der er også to valgfrie erklæringer, du kan acceptere: Kaspersky Sikkerhed netværk erklæring, som er nødvendigt for at øge softwarens reaktion hastighed på informations- og netværkstrusler, og erklæringen vedrørende databehandling til markedsføring formål, som er nødvendig for at give Kaspersky mulighed for at lave mere fordelagtige tilbud til dig. Hvis du vælger at acceptere disse erklæringer, kan du til enhver tid afvise dem i programindstillingerne.

Se, accepter eller afvis de yderligere vilkår og betingelser

Du vil også blive bedt om at acceptere erklæringen vedrørende databehandling med henblik på at levere VPN-funktionalitet, som er nødvendig for at VPN funktionen kan fungere, og Erklæring om databehandling med henblik på at yde Smart Home monitor funktionalitet, som er nødvendig for enhederne på Smart home-overvågning funktionen for at fungere, første gang du åbner denne funktions skærm i appen (bemærk, at du skal bruge Premium versionen af Kaspersky appen for at aktivere funktionen Smart home-overvågning).

Hvis du ønsker at tilbagekalde dit samtykke til at levere data, der er nødvendige for, at funktionen Smart home-overvågning eller VPN-funktionen kan fungere, kan du gøre dette til enhver tid.

Tilbagekald dit samtykke, og slå den respektive funktion fra

Hvis du afviser Erklæringen om databehandling med henblik på at levere VPN-funktionalitet, vil VPN-funktionen holde op med at fungere. Hvis du afviser Erklæring om databehandling med henblik på at yde Smart Home monitor funktionalitet, vil Smart home-overvågning funktionen holde op med at fungere.

I henhold til vilkårene i GDPR har du visse rettigheder vedr. dine personlige data (læs venligst afsnittet "Dine rettigheder og muligheder" i fortrolighedspolitikken for produkter og tjenester for at få mere at vide). Du har ret til at fjerne alle dine personlige data indsendt af den aktuelle installation af appen fra Kaspersky. For at fjerne alle dine personlige data, der er indsendt af den aktuelle installation af appen fra Kaspersky, skal du kontakte kundeservice og angive din enhed og installations id'er.

Se din enheds og installations ID'er

Hvis du ønsker at udøve din ret til at fjerne de allerede sendte data, kan du kontakte os direkte for at anmode om sletning via https://support.kaspersky.com/general/privacy.